Gratis verzending binnen heel Nederland! CADEAU BIJ AANKOOP
5% extra korting met code: VIP5
Select category

Geen onderdeel van een categorie

Top 10: producten van Xlash Cosmetics

Schoonheidsproducten die echt doen wat ze beloofden en nog wat? Ja graag! Xlash Cosmetics somt onze 10 bestsellers op dit moment op.

1. Xlash-wimperserum

Dit is ons absoluut best verkochte product – klassiek Xlash-wimperserum. Natuurlijk lange en volle wimpers in slechts 28 dagen met behulp van effectieve en voedende ingrediënten. Veel van onze klanten ervaren ook donkerdere, sterkere en meer gekrulde wimpers.

2. Xlash PRO wimperserum

Grote zus Xlash PRO bevat exact dezelfde ingrediënten als Xlash maar bevat 6 ml in plaats van 3 ml. Dit betekent simpelweg dat Xlash PRO twee keer zo lang meegaat. Perfect voor als je al weet dat Xlash werkt en je wilt het langdurig gebruiken. Het bespaart je op de lange termijn geld! Dubbel zoveel, dubbel zoveel plezier.

3. Xbrow Wenkbrauwserum

De trendwenkbrauwen zijn er voor voorlopig nog wel! Gebruik Xbrow om de look te krijgen. Xbrow heeft dezelfde actieve ingrediënten als Xlash maar is aangepast voor je wenkbrauwen. In slechts één maand heb je vollere wenkbrauwen met meer en dikkere haren.

4. Xlash verjongende OogGel patches

Dit is niet alleen favoriet bij onze klanten, maar ook bij ons hier op kantoor! Een oogmasker dat donkere kringen onder de ogen, fijne lijntjes en zwelling vermindert. Hydrateert als een droom en geeft een luxe gevoel aan de thuisbehandeling.

5. Formule voor haargroei

Haargroeiformule is vitamines voor je haar. Bevat biotine, collageen en diverse vitamines en mineralen die goed zijn voor je haar. Gezond haar? Het kan ons schelen!

6. Xlash Mascara

Xlash Mascara is bij velen een echte favoriet. Is het de lengte? Het volume? De krul? De carbon black-formule? Dat de wimpers de hele dag meegaan? We weten het niet, waarschijnlijk een combinatie van alles! De perfecte mascara. P.S. Het is ook waterbestendig tot 38 graden!

7. Xbrow Gel

Als je van een lichte wenkbrauwgel houdt, zal je deze geweldig vinden! Gaat de hele dag mee, maar je hebt niet eens het gevoel dat je hem draagt. Gebruik als finishing touch in je wenkbrauwroutine voor volle wenkbrauwen.

8. Xlips Lip Plump Serum

Volle lippen zijn een droom, maar het is niet onbereikbaar met Xlips Lip Plump Serum! Gebruik Xlips op je natuurlijke lippen voor net dat beetje extra. Het tintelende gevoel zorgt voor mooie, volle lippen, precies hoe een plumper zou moeten werken!

9. Wake Me Up Eye Serum

Als een oogcrème niet genoeg is, gebruik dan een serum! Dit serum bevat enkele AHA-zuren die een exfoliërend effect hebben. Het helpt fijne lijntjes effectief te verminderen. Het bevat ook veel vochtinbrengende ingrediënten, dus dat is alles wat je nodig hebt in een klein flesje.

10. Xlips EGF

Vochtinbrengende lippencreme gedurende de nacht? Ja! Met Xlips EGF krijg je een echte boost met hydraterende ingrediënten die fluweelzacht aanvoelen op de lippen. Gebruik het indien nodig als een gewone lippenbalsem of laat het ‘s nachts zijn magie werken als je lippen extra droog aanvoelen.

Reageer op dit artikel

Dank u!

Wil je nog een reactie schrijven?

FOLLOW US @XLASHCOSMETICS

Jouw winkelwagen (1)

spinner