Gratis verzending binnen heel Nederland!
mis ons nieuwe product Hydro-gelmasker niet!

VEEL GESTELDE VRAGEN

PRODUCTEN

Xlash Wimperserum is het geheim voor natuurlijk lange, volle en gezonde wimpers. Met Xlash kun je afscheid nemen van onderhoudsonvriendelijke wimperextensions, het gedoe om nepwimpers te gebruiken en heb je zelfs geen mascara meer nodig. Het hoogwaardige serum combineert zorgvuldig geselecteerde natuurlijke extracten, krachtige hydraterende ingrediënten en krachtige actieve bestanddelen. Dankzij de indrukwekkende resultaten is Xlash uitgegroeid het best verkochte wimperserum in Zweden geworden en wordt Xlash wereldwijd verkocht. We hebben tevreden klanten in heel Europa, Azië, Zuid-Amerika en de VS. Elke 30 seconden wordt een Xlash-wimperserum * verkocht en het aantal tevreden klanten blijft groeien. * Gebaseerd op jaarlijkse verkoopgegevens vóór de lancering van het nieuwe product.

Xbrow wenkbrauwserum geeft vorm aan oneffen, dunne, over-geëpileerde en zwakke wenkbrauwen, waardoor t je wenkbrauwen weer hun volledige potentieel en dikte kunnen bereiken. De combinatie van versterkende en hydraterende ingrediënten ondersteunt hun natuurlijke groei en verbetert de glans. De milde formule bevat verschillende natuurlijke extracten en antioxidanten. De resultaten zijn zichtbaar na slechts vier weken bij regelmatig gebruik.

Actieve ingrediënten:

Biotine – of vitamine B7 – bevordert een gezonde haargroei, versterkt en verbetert de conditie van droge of broze wimpers.

Rozewortel – krachtige botanische extract – heeft natuurlijke eigenschappen die de haarzakjes stimuleren en de groei bevorderen.

Myristoyl pentapeptide-17 – het is klinisch bewezen dat Myristoyl-pentapeptide-17 de keratineproductie stimuleert en de dikte, het volume en de lengte van de wimpers verbetert.

Volledige lijst:

AQUA, GLYCERINE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, ALCOHOL DENAT, SODIUM CHLORIDE, PANTHENOL, CAPRYLHYDROXAMIC ACID, DIPOTASSIUM PHOSPHATE, INOSITOL, PANTHENYL ETHYL ETHER, METHYLPROPANEDIOL, SODIUM HYALURONATE, CAPRYLYL GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, POTASSIUM PHOSPHATE, LACTOSE, LACTIS PROTEINUM, ACETYL METHIONINE, ACETYL CYSTEINE, SODIUM CITRATE, BIOTINE, BENZOIC ACID, SODIUM BENZOATE, MYRISTOYL HEXAPEPTIDE-5, MYRISTOYLPENTAPEPTIDE-17, POLYSORBATE 20, PORTULACA OLERACEA EXTRACT, ROZEWORTELEXTRACT

Xlash en Xlash PRO hebben dezelfde formule, maar zijn verpakt in verschillende formaten. Xlash bevat 3 ml wimperserum en Xlash PRO bevat 6 ml. Het verschil zit hem in de levensduur van het product.

De veiligheid van Xlash is bewezen door middel van verschillende studies, uitgevoerd door onafhankelijke onderzoekslaboratoria. Onderzoek bij volwassenen toonde aan dat het gebruik van Xlash, bij blootstelling aan de huid en de ogen, veilig is. Zoals altijd raden we aan om 48 uur voor gebruik een patchtest uit te voeren achter je oor of op je pols.

Xlash maakt je wimpers zowel langer als sterker. Je moet geduld hebben en het product de tijd geven om je wimpergroei te stimuleren. Binnen 4 weken zul je zien dat je wimpers langer zijn geworden, maar we raden aan het product langer te gebruiken om écht verbluffende resultaten te zien.

Als je meer over ons en onze producten wilt weten, neem dan contact met ons op via[email protected] of bezoek onze productpagina’s voor meer informatie.

Xlash is nadat je de verzegeling van het product geopend hebt 6 maanden houdbaar. Als je het product nog niet geopend hebt blijft Xlash nog 3 jaar houdbaar na je aankoop. We raden je aan het product op een koele en droge plaats te bewaren, bijvoorbeeld in je koelkast.

Ja, onze producten zijn NIET op dieren getest.

Xlash is 99,8% veganistisch. De formule bevat een lactose-enzym om alle pH-waarden te stabiliseren.

Xlash en Xbrow kunnen als halal worden beschouwd, hoewel ze geen formeel halalcertificaat hebben. Ze bevatten een kleine hoeveelheid gedenatureerde alcohol, een bewerkte alcohol die giftig is om te drinken en zijn bedwelmende eigenschappen verliest. Gedenatureerde alcohol wordt daarom meestal geaccepteerd door klanten die alleen halalproducten kopen. Noch Xlash noch Xbrow bevatten ingrediënten op basis van dieren die ervoor kunnen zorgen dat een cosmetisch product haram wordt. We gebruiken plantaardige glycerine en synthetisch ureum. Xlash en Xbrow worden vervaardigd in de EU (Zweden en Spanje), waar alle dierproeven van een cosmetisch product of de ingrediënten ervan strikt verboden zijn volgens de cosmetische regels van de EU. Als je meer wilt weten over specifieke ingrediënten en hoe ze werken, lees dan hier meer.

Xlash is geschikt voor alle huidtypen, maar we raden je altijd aan om 48 uur voor gebruik het product op een klein stukje huid te testen.

Breng gewoon een dun laagje serum aan op je onderarm en kijk hoe je huid reageert. Als er geen reactie optreedt, kun je het product gebruiken!

Onze producten worden geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Zuid-Korea (gelpads).

Xlash wimperserum (3 ml) gaat gemiddeld 2 tot 3 maanden mee bij dagelijks gebruik. Xlash PRO bevat 6 ml, dus het kan dus 5 tot 6 maanden bij regelmatig gebruik meegaan. Vaak gebruiken onze klanten Xlash echter dagelijks gedurende 2 tot 3 maanden, en daarna behouden ze de behaalde resultaten door het 2-3 keer per week te gebruiken. Dit heeft natuurlijk invloed op hoe lang het product meegaat. Om hygiënische redenen raden we aan om Xlash zes maanden na opening te vervangen en Xlash PRO na acht maanden. Voor een ongeopend product is de houdbaarheid drie jaar.

We raden je aan de producten op een koele en droge plaats te bewaren, bijvoorbeeld in je koelkast.

Ja, Xlash bevat geen olie, dus het is veilig om te gebruiken op wimperextensions.

Maak je geen zorgen, niets in de Xlash-formule is gevaarlijk voor je ogen en alle huidtypen reageren anders. Waarschijnlijk heb je gewoon een reactie gekregen van een van onze vitamine-extracten. We raden je aan het product na een reactie niet langer te gebruiken. Je kunt het gemakkelijk afspoelen met water omdat het op waterbasis is. Neem alsjeblieft contact met ons op via[email protected] en dan helpen we je verder..

Een van onze ingrediënten is Dechloor Dihydroxy Difluor Ethylcloprostenolamide (0,0015%) wat een prostaglandine analoog is. Alle ingrediënten die in Xlash and Xbrow wordt gebruikt is geaccepteerd door de EU-wetgeving om gebruikt te worden voor cosmetica. Dit ingrediënt kan in de EU cosmetica ingrediënten database gevonden worden als een ingrediënt dat gebruikt mag worden voor cosmetica. Het wordt gebruikt om haar te conditioneren. We maken gebruik van dit conditioneringsactie om de natuurlijke wimper en de wenkbrauwen te ondersteunen. Prostaglandines zijn lipide verbindingen aanwezig in bijna alle weefsels van het menselijk lichaam te bevinden. Prostaglandine analoog bootst de functie na van de natuurlijke prostaglandines. Verschillende prostaglandines hebben verschillende effecten en kan invloed hebben op de natuurlijke reacties in het lichaam wanneer ze aanwezig zijn. Het is belangrijk om te zeggen dat er verschillende prostaglandines en prostaglandine analoog zijn, en dat die ook verschillende werkingen kunnen hebben. Prostaglandines gedragen zich als een boodschapper, maar ze hebben normaal gesproken een kort leven, dus het duurt niet lang voordat ze inactief worden en het lichaam worden uitgescheiden. Om deze rede kunnen ze alleen cellen beïnvloeden die dichtbij zijn. Dit betekent dat onze wimper en wenkbrauwen conditionerende formule alleen lokaal het haar conditioneren waar het product is aangebracht. Het belangrijkste punt om aandacht aan te besteden is de concentratie van actieve ingrediënten. Onze formule bevat 0,0015% van het actieve ingrediënt. Deze extreem lage concentratie heeft laten zien dat dit de wimper groei ondersteund door het conditioneerde effect, maar in onze veiligheidstesten waar het product is gebruikt zoals bedoeld, hebben we geen confronterende bijwerkingen ontdekt. In onderzoeken waar de veiligheid van oogwimper serums zijn getest, het veiligheidsprofiel van prostaglandine analoog is algemeen beschouwd als goed wanneer het goed aangebracht wordt op het bovenste gedeelte van de wimpers. Onaangename bijwerkingen van prostaglandine analoog is meestal alleen gemeld in studies waar hoge concentraties in medisch gebruik van prostaglandine analoog aanwezig is in een medische oplossing dat herhaald is met direct contact met het oog. In het geval dat Xlash in contact komt met het oog, is het altijd aangeraden om voor de zekerheid het af te wassen met schoon water om onvoorspelbare en ongewenste impact en irritatie aan de ogen te vermijden.

Onze producten bevatten geen hormonen. Een van onze actieve ingrediënten is Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide (0,0015%), een prostaglandine-analoog. Dit ingrediënt is te vinden in de EU-databank voor cosmetische ingrediënten (CosIng) als ingrediënt dat in cosmetica kan worden gebruikt. Zijn functie is om het haar te verzorgen. We gebruiken deze conditionerende werking om de natuurlijke wimpergroei te ondersteunen. Prostaglandinen en hun analogen zijn geen hormonen. Het zijn natuurlijke lipiden die in bijna alle weefsels van het menselijk lichaam aanwezig zijn. Ze hebben een korte halfwaardetijd en in cosmetica werkt onze actieve stof lokaal om het haar te conditioneren waar het product wordt aangebracht voordat het wordt geïnactiveerd en uitgescheiden door het lichaam. Het lichaam heeft verschillende weefsels die prostaglandines kunnen maken. In tegenstelling tot hormonen, die worden afgegeven door een klier en door het lichaam worden gevoerd in de bloedbaan, worden ze geproduceerd in het gebied van het lichaam waar ze nodig zijn, met andere woorden, ze fungeren als boodschappers, maar verplaatsen zich niet naar andere locaties. Er wordt vaak naar verwezen dat prostaglandinen hormoonachtige effecten hebben die een misverstand kunnen veroorzaken dat het echte hormonen zouden zijn. Dit betekent alleen dat prostaglandinen reacties in het lichaam beïnvloeden wanneer ze aanwezig zijn. In onze formule betekent dit ook dat het actieve ingrediënt alleen lokaal inwerkt op het gebied waar het product is gebruikt en de haargroei ondersteunt met zijn conditionerende effect. Alle ingrediënten die in Xlash worden gebruikt, zijn door de EU-wetgeving geaccepteerd voor gebruik in een cosmetisch product. Hun veiligheid in deze formule is geëvalueerd en bevestigd.

Xlash versterkt je wimpers en maakt ze voller en langer, maar we kunnen je niet beloven dat ze zullen gaan krullen. Wil je gekrulde wimpers, dan raden we je aan om onze eigen Xlash Wimperkruller te testen.

Binnen 4 weken zal je zien dat je wimpers langer zijn geworden, maar als je op zoek bent naar een verbluffend resultaat, dan raden we je aan om het product ongeveer 6 weken te gebruiken.

Xlash en Xbrow zijn cosmetische producten, en hun verzorgende effect heeft alleen invloed op de haren als ze worden gebruikt. Als je ermee stopt, zullen je wimpers / wenkbrauwen geleidelijk terugkeren naar hun vorige uiterlijk. Als de wimpers / wenkbrauwen groeien en ze niet worden gevoed met een verzorgende formule, zullen ze groeien zoals ze gewoonlijk zouden groeien.

Xlash geeft je wimpers zowel lengte als stevigheid. Maar je moet geduld hebben en het product de tijd geven om de groei van je wimpers te beïnvloeden.

Xbrow helpt op drie manieren om vollere wenkbrauwen te bevorderen: 1. Versterkende ingrediënten helpen dunne wenkbrauwen te versterken (gehydrolyseerd tarwe-eiwit en provitamine B5) 2. Actieve ingrediënten ondersteunen de natuurlijke groei van de wenkbrauwen om te helpen dunne of overmatig geplukte wenkbrauwen hun natuurlijke dikte te behouden (biotine-peptide en dechloro-dihydroxy-difluor-ethylcloprostenolamide) 3. Vochtinbrengende formule helpt de wenkbrauwen er voller en glanzender uit te zien (hyaluronzuur, plantaardige glycerine en aminozuren) Dagelijks gebruik van Xbrow Eyebrow Serum kan ervoor zorgen dat de wenkbrauwen er binnen 28 dagen voller uitzien.

Dankzij de indrukwekkende resultaten is Xlash het best verkochte wimperserum van Zweden geworden. We zijn altijd trots geweest op onze producten, maar zijn ook altijd gedreven door de mogelijkheid om nog beter te worden. We streven er constant naar om nieuwe dingen te leren en ons aan te passen aan nieuwe dingen. ontdekkingen, feedback en inzichten! Als bedrijf gedreven door innovatie en nieuwe lessen die we hebben geleerd, zagen we het als een uitdaging om erachter te komen of we Xlash nog beter konden maken. We ontdekten een nieuwe aanpak met nog betere resultaten en een mildere formule. We hebben al onze ingrediënten bijgewerkt om ervoor te zorgen dat we onze klanten het allerbeste kunnen bieden.

“Wimperserum” en “wimpergroeiserum” worden vaak als synoniemen voor elkaar beschouwd, hoewel er natuurlijk een ander type formules met verschillende effecten op de markt kan zijn. Sommige formules zijn gericht op het voeden van de wimpers met bijvoorbeeld ricinusolie of andere ingrediënten. Deze producten kunnen zwakke en beschadigde wimpers verzorgen, bijvoorbeeld na het verwijderen van wimperextensions. Meestal worden deze formules op dezelfde manier op wimpers aangebracht als mascara. Deze formules ondersteunen mogelijk niet noodzakelijk de daadwerkelijke wimpergroei en voeden alleen de wimpers. We hebben onze verzorgende formule ontwikkeld om de natuurlijke groei van de wimpers te ondersteunen. Om deze impact te bereiken, moet het product op de bovenste wimperrand worden aangebracht. In onze onderzoeken meldde 96,67% van de gebruikers dat hun wimpers langer waren na 12 weken gebruik van Xlash. 73,33% van hen merkte het verschil al na vier weken. * * 30 vrouwen, 20–56 jaar, zelfevaluatie. Ondersteund door apparaattest op geselecteerde kandidaten.

We hebben geen irritatie gezien wanneer het product werd gebruikt volgens de instructies in onze geavanceerde tests *. Er zijn echter geen tests uitgevoerd op mensen die allergisch zijn voor een van de ingrediënten. In geval van allergieën, lees dan eerst onze ingrediëntenlijst. gebruik. We hebben de formule zo zacht mogelijk gemaakt. We hebben onder andere een combinatie van verschillende kalmerende ingrediënten gebruikt en het serum dikker gemaakt om het risico dat het in de ogen komt te verkleinen. Als het product per ongeluk in contact komt met het oog, raden we aan om het oog met schoon water te spoelen als veiligheidsmaatregel om onvoorspelbare en ongewenste effecten en oogirritatie te voorkomen. Als je tranende ogen hebt, gebruik het product dan niet, aangezien er een groter risico bestaat dat het product in contact komt met oppervlakken waar het product niet voor bedoeld is. * Er worden tests gedaan bij 15 vrouwen in de leeftijd van 18-66 jaar.

Xlash-gebruikers zien vaak resultaten binnen slechts 4 tot 6 weken, maar soms kan het wat langer duren. Gedurende deze tijd zien de meeste van onze gebruikers al dat sommige van hun wimpers langer worden, en binnen 12 weken zijn de resultaten duidelijk zichtbaar. Wimpers groeien in drie fases, wat betekent dat ongeveer 40% van de bovenste wimpers zich op een bepaald moment in de groeifase bevinden. De rest van de wimpers bevinden zich in verschillende stadia en groeien momenteel niet, maar zullen later weer gaan groeien. Dit asynchrone groeiproces van de wimpers is de reden waarom je voor het eerst merkt dat enkele wimpers langer worden dan andere. De andere wimpers zullen echter uiteindelijk inhalen als je het product regelmatig blijft gebruiken. In onze onderzoeken meldde 96,67% van de gebruikers dat hun wimpers langer waren na 12 weken gebruik van Xlash. 73,33% van hen merkte het verschil al na vier weken. * * 30 vrouwen, 20–56 jaar, zelfevaluatie. Ondersteund door dermatologische en oftalmologische tests en hoogtechnologische tests met UV-lampen om de gevoeligheid van de huid te meten.

We moedigen aan om het product 12 weken te blijven gebruiken en de situatie dan opnieuw te evalueren, aangezien verschillende individuen de resultaten op verschillende tijdstippen zien. De redenen voor de individuele variatie kunnen te wijten zijn aan verschillende stadia van de wimpergroeicyclus. Net als mensenhaar groeien wimpers in drie asynchrone fasen, en elke wimper kan zich in een ander stadium van de groeicyclus bevinden – sommige groeien terwijl andere inactief zijn. Hierdoor kan de wimpergroei roteren en worden er geen kale plekken getoond. Daarom hangt het volledig af van de groeicyclus van je wimpers hoe snel de resultaten zichtbaar zijn. De eerste fase (de anagene groeifase genoemd) duurt over het algemeen tussen de 30-60 dagen. Alleen de wimpers in dit stadium kunnen worden beïnvloed door ons wimperconditioneringsserum te gebruiken, aangezien in andere fasen de wimpers niet kunnen groeien. Naar schatting bevindt ongeveer 40% van de bovenste wimpers zich op een bepaald moment in de anagene fase. Na de groeifase gaan de wimpers naar de overgangsfase (de catagene fase genoemd). Deze fase duurt doorgaans 2-3 weken. In dit stadium stopt de wimper met groeien. De derde en laatste fase is de rustfase (de telogene fase genoemd). In deze fase groeien de wimpers niet en vallen ze op natuurlijke wijze uit. Deze fase kan 3 tot 4 maanden duren. Dit asynchrone groeiproces is de reden waarom je voor het eerst merkt dat enkele wimpers langer worden dan andere. De andere wimpers zullen echter uiteindelijk inhalen als je het product regelmatig blijft gebruiken. In onze onderzoeken meldde 96,67% van de gebruikers dat hun wimpers langer waren na 12 weken gebruik van Xlash. * * 30 vrouwen, 20–56 jaar, zelfevaluatie. Ondersteund door apparaattest op geselecteerde kandidaten.

Xlash moet rechtstreeks op de bovenste wimperlijn op een schone huid worden aangebracht. Xlash wordt geleverd met een dunne, borstelachtige applicator, waardoor het gemakkelijk te gebruiken is.”” We raden aan om Xlash alleen op de bovenste wimperlijn te gebruiken en de binnenste ooghoeken te vermijden. Het aanbrengen van het product op de onderste wimperlijn en binnenhoeken van het oog moet worden vermeden, aangezien het serum zich gemakkelijk kan verspreiden bij het knipperen. We raden aan om Xlash eenmaal daags te gebruiken, bij voorkeur ‘s avonds. Lees hier meer over het toepassen van Xlash.

We raden aan om XLASH eenmaal daags te gebruiken (bij voorkeur ‘s avonds) gedurende 2 tot 3 maanden of totdat je tevreden bent met het resultaat. Daarna kan Xlash 2-3 keer per week worden aangebracht om de resultaten te behouden.

Nee, Xlash mag alleen op de bovenste wimperlijn worden gebruikt. Het aanbrengen van het product op de onderste wimperlijn en binnenhoeken van het oog moet worden vermeden, aangezien het serum zich gemakkelijk kan verspreiden bij het knipperen.

Nee, om vollere en mooiere wimpers te krijgen moet je Xlash één keer per dag gebruiken. Meer dan één keer per dag is niet nodig en we raden het niet aan.

Als je vergeet om Xlash ‘s avonds aan te brengen of je slaat het een keertje over, gebruik het dan gewoon weer de volgende avond. Het product op regelmatige basis gebruiken is de sleutel tot een snel en langdurig resultaat.

Nadat je bent gestopt met het gebruik van Xlash, zullen de wimpers geleidelijk terugkeren naar hun vorige uiterlijk. Wanneer de wimpers groeien en ze niet worden gevoed met een verzorgende formule, zullen ze groeien zoals ze gewoonlijk zouden doen.

Xlash wimperserum (3 ml) gaat gemiddeld 2 tot 3 maanden mee bij dagelijks gebruik. Xlash PRO bevat 6 ml, dus het kan dus 5 tot 6 maanden bij regelmatig gebruik meegaan. Vaak gebruiken onze klanten Xlash echter dagelijks gedurende 2 tot 3 maanden, en daarna behouden ze de behaalde resultaten door het 2-3 keer per week te gebruiken. Dit heeft natuurlijk invloed op hoe lang het product meegaat. Om hygiënische redenen raden we aan om Xlash zes maanden na opening te vervangen en Xlash PRO na acht maanden. Voor een ongeopend product is de houdbaarheid drie jaar.

Ja, Xlash kan worden gebruikt met wimperextensions omdat het geen oliën bevat. Het verzorgende effect van het product kan helpen voorkomen dat de natuurlijke wimpers voortijdig uitvallen. Veel van onze klanten zijn ook begonnen met het gebruik van Xlash nadat ze zijn gestopt met het dragen van wimperextensions om hun natuurlijke wimpers te versterken.

Ja, laat het product drogen voor je jouw make-up aanbrengt.
We raden je aan om het product aan te brengen voor je ‘s avonds naar bed gaat, zodat het ‘s nachts de kans krijgt om in te werken.

Nee, we raden kinderen niet aan om Xlash te gebruiken.

Xlash kan ook worden gebruikt voor wenkbrauwen, maar we raden aan om in plaats daarvan ons Xbrow Eyebrow Serum te gebruiken, dat speciaal voor dat doel is gemaakt. De Xbrow-applicator zorgt ook voor een optimale applicatie, zodat het wenkbrauwserum zich gelijkmatig verspreidt en het resultaat ideaal is.

Er zijn dermatologische en oftalmologische tests uitgevoerd bij volwassenen die aantonen dat de Xlash-formule veilig kan worden gebruikt op de huid en rond de ogen. Er zijn echter geen onderzoeken uitgevoerd bij zwangere of zogende vrouwen met enig wimperserum op de markt. We hebben geen wetenschappelijke basis om aan te nemen dat Xlash een veiligheidsrisico vormt voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. We raden u echter altijd aan om met jouw arts of verloskundige te praten voordat je Xlash Eyelash Serum gebruikt.

XLASH is geschikt voor gevoelige ogen. In ons productontwikkelingsproces is het doel om een ​​zo zacht mogelijke formule te creëren. Xlash bevat verschillende natuurlijke, kalmerende extracten, terwijl zorgvuldig geselecteerde actieve ingrediënten je natuurlijke groei van de wimpers ondersteunen. We hebben ook heeft de formule iets dikker gemaakt om het risico te verkleinen dat het product in de ogen komt. Het product is getest onder toezicht van een oogarts en een dermatoloog en er werd geen irritatie waargenomen. Als je meer wilt weten over onze zachte formule, bezoek dan deze pagina waar we meer informatie hebben gedeeld over al onze ingrediënten.

Bij onze veiligheidstests waarbij het product is gebruikt zoals het bedoeld is, hebben we geen bijwerkingen ondervonden. Alle ingrediënten die in Xlash worden gebruikt, zijn door de EU-wetgeving geaccepteerd voor gebruik in een cosmetisch product. Hun veiligheid in ons product is geëvalueerd en bevestigd. Voor ons is de veiligheid van al onze producten enorm belangrijk, en we nemen het buitengewoon serieus. We hebben veel energie gestoken in onze productontwikkeling en we testen al onze producten altijd grondig voordat we ze op de markt brengen om hun veiligheid en effectiviteit te garanderen. Het is van fundamenteel belang dat onze klanten zich veilig kunnen voelen bij het gebruik van onze producten.

Om hygiënische redenen mag Xlash met niemand worden gedeeld.

Als het product per ongeluk in contact komt met de ogen, raden we aan om het oog te spoelen met schoon water als veiligheidsmaatregel om onvoorspelbare en ongewenste effecten en oogirritatie te voorkomen.

Het Xlash Wimperserum is een tijdloos product met natuurlijke resultaten.

Het is ontwikkeld voor de moderne vrouw die op zoek is naar producten die resultaat opleveren en die werken. Onze schoonheidsproducten zijn geïnspireerd door het accentueren van het natuurlijke schoonheidsideaal van vrouwen over de hele wereld.

Combineer succesvolle wetenschap met effectieve natuurlijke elementen

Het Xlash Cosmetics werd opgericht met als doel om een effectief en betaalbaar serum te creëren dat met veilige ingrediënten, waarvan de effecten wetenschappelijk bewezen zijn, de groei van de wimpers en wenkbrauwen stimuleert.

Er was behoefte aan een goed alternatief voor dure wimperextensions die de wimpers beschadigen. Door onze globale en wetenschappelijke aanpak, begonnen wij dankzij ons wimperserum Xlash aan een revolutionair traject met gezonde wimpers als doel.

Xlash is een natuurlijk wimperserum met wetenschappelijk bewezen effecten.

Betalingen

Op Xlash.nl kun je betalen met Klarna of Credit-/Debitcard (VISA, MasterCard, American Express, Maestro en Visa Electron).

Met deze opties kun je kiezen of je nu, later of in delen wilt betalen.

We aanvaarden betalingen in de volgende valuta; GBP, USD, EURO en SEK.

Wat is Klarna?
Klarna is een Zweedse betaaldienstverlener die de eindverantwoordelijkheid van je betaling voor zijn rekening neemt. Klarna biedt Smoooth betalingen aan meer dan 70.000 webwinkels aan. Meer dan 60 miljoen klanten wereldwijd geven Klarna het vertrouwen om hun betalingen veilig te verwerken.

Alle credit/debitkaarthouders kunnen onderworpen worden aan validatiecontroles en autorisatie door de kaartuitgever. Indien de uitgever van jouw kaart de betaling weigert te autoriseren, dan zullen wij je bestelling niet accepteren en zijn wij niet aansprakelijk voor enige vertraging of het niet afleveren en zijn we niet verplicht jou op de hoogte te stellen van de reden van de weigering.

Je transactie wordt binnen 24 uur na het afrekenen afgehandeld.

Neem contact met ons op via [email protected] en vermeld je betalingsgegevens zodat we je verder kunnen helpen.

We kunnen je bestelling niet afronden zolang de betaling niet rond is. Je kunt betalen met de meeste grote credit- of debitcards door de relevante gegevens in te vullen op de “Besteloverzicht” pagina.

Afhankelijk van de foutmelding die je krijgt, kun je één van de volgende stappen proberen:

  • Probeer het in een andere browser

  • Wis je cachegeheugen en cookies

  • Controleer je bankrekening

  • Probeer het later opnieuw

  • eem contact met ons op via [email protected]

Nee, dat kan niet. Xlash.nl accepteert slechts één promotiecode per bestelling.

Berzorging

XLASH Cosmetics verzendt wereldwijd met uitzondering van landen waarmee we een exclusieve samenwerking hebben. Als je jouw locatie niet kunt kiezen, neem dan contact op met [email protected] en dan helpen we je verder.

Het verwerken van je bestelling duurt 1 tot 2 werkdagen. Daarna neemt een van onze bezorgdiensten het over, zoals PostNL, DHL of UPS. Je ontvangt een verzendbericht met een trackingnummer zodra je pakket verstuurd is.

Zodra je verzending klaar is om opgehaald te worden, ontvang je een bevestiging per e-mail.

Geen zorgen, volg je bestelling met DEZE LINK. Als je de locatie van je pakket niet kunt vinden, neem dan contact met ons op via [email protected] en dan helpen we je verder.

Xlash biedt je gratis wereldwijde verzending aan.

Je kunt een foutmelding ontvangen na het invullen van je postcode, dit kan verschillende redenen hebben. Dit is om te zorgen dat de pakketten correct en op tijd geleverd kunnen worden, zonder problemen met het adres.

Zorg er alsjeblieft voor dat de postcode overeenkomt met je woonplaats en provincie.

De postcode moet ook in het juiste formaat staan, zonder symbolen.

Ja, als je met een credit-/debitcard betaalt.

Ja, als je contact met ons opneemt voordat wij je bestelling afhandelen en versturen.

Overige

Met duizenden klanten per week is het ons doel om iedereen tevreden te houden. Als je, tegen alle verwachtingen in, niet tevreden bent met een van de producten die je bij Xlash.nl hebt besteld, ontvang je het geld terug. We raden je wel aan om Xlash of Xbrow minimaal 4-6 weken te gebruiken voor een goed resultaat. Als je niet tevreden bent over een van onze producten, mail je bestelnummer dan naar [email protected]

Als je jouw product wilt retourneren, neem dan contact met ons op via [email protected]

Nee, dat doen we niet. Neem alsjeblieft contact op met onze klantenservice voor meer informatie over hoe je een product kunt retourneren: [email protected]

Neem alsjeblieft contact met ons op via[email protected] en dan helpen we je dit uit te zoeken

Nadat je jouw bestelling hebt geannuleerd en je de producten hebt geretourneerd, wordt elk bedrag dat door ons van jouw credit-/debitcard is afgeschreven, volledig terugbetaald. We zullen je binnen een redelijke termijn per e-mail op de hoogte stellen van je terugbetaling. In de meeste gevallen betalen we het geld dat we van je hebben ontvangen terug via dezelfde manier die je hebt gebruikt om je bestelling te betalen. Producten die als cadeau zijn gekocht kunnen alleen terugbetaald worden op de credit-/debitcard van de persoon die de bestelling heeft geplaatst. We zullen de verschuldigde terugbetaling zo snel mogelijk verwerken en in ieder geval binnen 30 dagen nadat je jouw bestelling hebt geannuleerd.

Ja, natuurlijk. Neem gewoon contact met ons op via [email protected] en dan helpen we je verder.

Vanaf het moment dat je ons hebt gemaild, duurt het ongeveer 1-2 weken, afhankelijk van hoe lang het duurt voor je retourzending bij ons aankomt.

Als een product dat je koopt beschadigd, defect of onjuist is, kunnen wij je na aflevering een omruiling of terugbetaling aanbieden, in overeenstemming met jouw wettelijke rechten. Als je denkt dat een product defect is, moet je het product naar ons terugsturen volgens de retourprocedure. Je moet ons binnen 7 dagen vanaf de dag van bezorging op de hoogte stellen en contact met ons opnemen. Als je vragen hebt over retourzendingen, neem dan contact met ons op per e-mail: [email protected]

IHeb je geen bevestigingsmail ontvangen, neem dan contact met ons op zodat we je kunnen helpen.

Email: [email protected]

Omdat we geen credit/debitcardgegevens opslaan.

Als je besluit om een bestelling te annuleren nadat wij de producten hebben verzonden, ben je verplicht deze op eigen risico aan ons te retourneren. Al deze producten dien je binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren.
Totdat je de producten retourneert houd je ze in je bezit en zorg je er redelijkerwijs voor. Je dient de producten ongebruikt (je mag ze natuurlijk wel even bekijken), in dezelfde staat waarin je ze ontvangen hebt en in de originele verpakking te retourneren, zoals in ons retourbeleid wordt beschreven.

Nadat je je bestelling hebt geannuleerd en de producten hebt geretourneerd, krijg je het volledige aankoopbedrag terug. We brengen je binnen een redelijke termijn via e-mail op de hoogte van je terugbetaling. Voor de terugbetaling gebruiken we in de meeste gevallen dezelfde methode die jij gebruikte om je aankoop te betalen. Een terugbetaling van producten die als cadeau gekocht zijn, kan enkel naar de credit/debitcard van de persoon die de bestelling plaatste. We zullen de terugbetaling zo snel mogelijk verwerken, en in elk geval binnen 30 dagen nadat je je bestelling hebt geannuleerd.

Als er iets mis is met je bestelling, kun je het beste zo snel mogelijk contact met ons opnemen via [email protected] .zodat we je kunnen helpen je bestelling aan te passen.

Heb je geen bestelbevestiging ontvangen, neem dan contact met ons op via [email protected]

Meestal is dit omdat je betaalmethode werd geweigerd of omdat je e-mail adres onjuist was.

De producten van Xlash Cosmetics worden via verschillende webwinkels verkocht en deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt. Twijfel je over een webwinkel, neem dan contact met ons op. Ons e-mailadres [email protected]

We willen graag meer weten over je werk en wat je precies doet. Stuur

ons je bedrijfsinformatie, de gevraagde hoeveelheden, je locatie en de grootte

van je winkel. Dat maakt het eenvoudiger voor ons om je de service te bieden die je nodig hebt.

Gelieve onderstaand formulier in te vullen.

Wil je meer weten, stuur dan een e-mail naar [email protected]

Neem contact met ons op

Email:

Nummer

Adres:

FOLLOW US @xlashcosmetics

Jouw winkelwagen (0)

Geen producten in je winkelwagen.

spinner