Gratis verzending binnen heel Nederland

Wenkiesschool: Hoe je je wenkbrauwen thuis moet plukken

Thuis je wenkbrauwen epileren en in een mum van tijd een perfecte vorm krijgen zonder geld en tijd te besteden aan salonbezoeken? Ja graag! De wenkbrauwexperts van Xlash Cosmetics vertellen je hoe — stap voor stap.

Voordat je je wenkies plukt

Je hebt nodig:

Een pincet

Een spiegel

Een wenkbrauwpotblood

Trim de wenkbrauwen indien nodig

Als je borstelige wenkbrauwen en/of lange haren hebt, kun je beginnen met het knippen van je wenkbrauwen met een schaartje. Borstel hiervoor de wenkbrauwen naar beneden met een wenkbrauwborsteltje, een schoon mascaraborsteltje of een wenkbrauwgel. Pak voorzichtig een schaar en knip de haren die buiten de vorm vallen weg. Dan zie je waar je mee aan de slag moet!

Epileer je wenkbrauwen stap voor stap

Stap 1: Vind je startpunt

Draai je pincet ondersteboven of gebruik een potlood. Plaats het tegen een van je neusvleugels, recht omhoog. Dit is een goed startpunt voor je wenkbrauw. Trek een lichte lijn naar boven met een wenkbrauwpotlood of eyeliner om de markering te onthouden. Herhaal aan de andere kant. Dit doe je om te dichte of dunne wenkbrauwen te voorkomen.

Stap 2: Tussen de wenkbrauwen epileren

Pluk de haren die tussen je markeringen zitten. De haren hier zijn erg dun en kunnen moeilijk te pakken zijn, dus gebruik een nauwkeurig pincet om het gemakkelijker te maken – zoals een Xbrow-pincet.

Stap 3: Vind je eindpunt

Nu is het tijd om erachter te komen waar je wenkbrauw moet eindigen! Gebruik hiervoor opnieuw het pincet of de pen. Plaats het tegen je neusvleugel en wijs schuin naar boven (als je een pincet gebruikt, richt dan het scherpe deel naar beneden richting je neus). Jouw gereedschap moet zo worden geplaatst dat het ene uiteinde tegen de buitenste ooghoek ligt. Maak een nieuwe markering.

Stap 4: Epileer zodat je de juiste lengte voor je wenkbrauwen krijgt

Pluk de haren die achter het merkteken zitten.

Hierdoor lijken je wenkbrauwen niet te lang en niet te kort.

Stap 5: Vind het hoogste punt van de wenkbrauw

De boog is waar je wenkbrauw het hoogst zou moeten zijn. Je kunt het vinden door recht in de spiegel te kijken en de pen vanuit de neusvleugel en over je pupil te kantelen. Maak een kleine stip. Je kunt hier een paar extra haren plukken als je wilt, voor de illusie van een hogere wenkbrauw.

Stap 6: Bepaal hoe dik je wenkbrauwen moeten zijn

Tussen het startpunt en het hoogste punt van de wenkbrauw kun je nu van onderaf haren plukken om te bepalen hoe dik je je wenkbrauwen wilt hebben. Je kunt markeren met een potlood en voorzichtig één haar per keer plukken om je look te vinden.

Opgelet! Pluk de eerste paar keer eerder te weinig dan te veel en pluk als beginner nooit vanaf de bovenkant van de wenkbrauw.

Stap 7: Vorm het uiteinde van de wenkbrauw

Het gedeelte tussen het hoogste punt en het uiteinde van de wenkbrauwen kan worden uitgedund als je je wenkbrauw een scherpe look wilt geven. Pluk één haar per keer, het wordt hier snel te dun!

Als je je wenkies wilt plukken zonder dat het pijn doet

Als je wilt dat het minder pijn doet om je wenkbrauwen te epileren, zijn er een paar trucjes die je kunt proberen.

1. Neem vooraf een warme douche en epileer de wenkbrauwen in de badkamer. Door de hitte en stoom gaan de poriën open.

2. Je kunt ook vlak daarvoor een ijsblokje op het gebied dat je gaat plukken leggen om het te verdoven.

3. Pluk in de richting waarin de haren groeien.

4. Gebruik een pincet van hoge kwaliteit die direct alle haren opvangt.

Onthoud dat het belangrijkste is dat je je comfortabel voelt met je wenkbrauwen en dat dit aanbevelingen zijn om mee te beginnen! Er is geen goed of fout zolang je maar gelukkig bent.

FOLLOW US @XLASHCOSMETICS

Fakta om browlift

ALLES WAT JE HOEFT TE WETEN OM BROWLIFT LAMINATION

Wenkbrauwlift is de grootste trend van dit moment! En wij bij Xlash Cosmetics houden van wenkbrauwen. Daarom hebben we Helene uit Vackrast gecontacteerd die een echte wenkies-expert is! Hier krijg je alles wat je moet weten als je overweegt om een ​​wenkbrauwlift te doen.

Helene werkt in haar eigen salon in Tyresö, Vackrast. Ze zit al meer dan 30 jaar in de beauty branche en is onder andere erkende huidtherapeut en heeft meerdere certificaten en bijscholingen in schoonheidsbehandelingen. De laatste tijd neemt de wenkbrauwlift steeds meer ruimte in beslag, daarom hebben we bij Xlash Cosmetics besloten om alles te weten te komen over de behandeling.

WAT IS EEN BROWLIFT?

Een browlift of brow laminering is een permanent voor de wenkbrauwen waarbij je ze semipermanent in model brengt. In een wenkbrauwlaminering voeg je ook vitamines en mineralen toe. Je kunt een lift doen die nu trendy is, maar ook gewoon om ze op hun plaats te houden.

HOE DOE JE EEN BROWLIFT?

Eerst maak je de wenkbrauwen schoon om vet te verwijderen en breng je de vloeistof aan die de haarlokken verzacht. Anders zijn ze behoorlijk stijf en moeilijk om mee te werken. Daarna breng ik de permanent aan zodat ik de wenkbrauw kan vormen zoals de klant dat wil. De volgende stap is het aanbrengen van een plastic en warmte die ongeveer vijf minuten blijft zitten voordat je het afveegt en een fixatie aanbrengt. Het bevat eiwitten en mineralen. Hier kun je er ook voor kiezen om de wenkbrauwen te kleuren. De laatste stap die ik doe is het aanbrengen van een glansreparatie, een soort keratine die de hoofdhuid opbouwt, verstevigt en sluit. Het geeft ook meer volume, glans en kleur. Het hele proces duurt ongeveer 40-45 minuten.

Browlift lamination gjord av vackrast med helene

AAN WAT MOET JE DENKEN VOOR JE EEN BROWLIFT DOET?

De behandeling wordt nooit gedaan op een beschadigde huid, eczeem, wonden en dergelijke. Xbrow Eyebrow Serum kan een product zijn waarmee je de weken voor de behandeling begint. In ongeveer een maand krijg je vollere wenkbrauwen en zijn perfect te gebruiken in combinatie met browlift.

AAN WAT MOET JE DENKEN NA JE BROWLIFT?

Raak je wenkbrauwen de komende uren niet aan. Sommige varianten vereisen dat je binnen 24-48 uur geen crèmes gebruikt of water aanbrengt. Vraag ernaar bij jouw specialist!

WELKE RESULTATEN KUN JE VERWACHTEN?

Een echt wow-effect! Of je zet ze op hun plaats of je poetst ze op zodat het wilder wordt, wat nu modern is. Dit gebeurt uiteraard naar wens van de klant.

KAN XBROW DE WENKBRAUWEN HELPEN?

Ja, dat doet het, absoluut! Als de klant niet zoveel wenkbrauwen heeft, is het perfect, ik raad het altijd aan. Het is gemakkelijker om de wenkbrauwen te vormen met meer haartjes, heb verschillende klanten gezien die fantastische resultaten hebben gekregen.

Browlift gjord av vackrast med helene

HOE LANG BLIJFT EEN BROWLIFT ZITTEN?

Alles van 4-8 weken… Het hangt af van de groeicyclus en de leeftijd van de klant.

IS HET MOGELIJK OM BROWLIFT TE DOEN ONDANKS DUNNE, BESCHADIGDE OF UITGEPLUKTE WENKBRAUWEN?

Ja, maar zal niet helemaal hetzelfde zijn. Zoals ik al zei, Xbrow is een goed begin en na een maand zal het makkelijker zijn om de klant te helpen het gewenste resultaat te bereiken.

DOET HET PIJN?

Nee helemaal niet. Het is een heerlijk en ontspannend moment.

FOLLOW US @XLASHscandinavia

Xlash Cosmetics

7 redenen waarom je donkere kringen onder je ogen krijgt

Is er iets ergers dan grote, prominente donkere kringen en wallen onder de ogen? We kunnen ons nauwelijks iets vervelenders voorstellen, vooral omdat je er veel vermoeider uitziet! Lees verder om achter 7 redenen te komen waarom je donkere kringen en wallen onder de ogen krijgt. We onthullen ook onze beste oplossing voor het probleem!

1. Slecht, te veel of te weinig slaap

Voorrang geven aan goede slaap heeft verschillende voordelen. Het is geen toeval dat het schoonheidsslaapje genoemd wordt! Onderzoekers geloven dat onder andere een regelmatige slaap van ongeveer 7-8 uur het leven verlengt, gezondere hersenen geeft, je productiever maakt, een beter immuunsysteem geeft en de stemming verbetert. Daarnaast kun je ervaren dat je een gezondere en betere huid krijgt. Als je daarentegen last hebt van slaapgebrek, te veel of te weinig slaap, kunt gemakkelijk donkere kringen en wallen onder de ogen ontstaan. Als je je schoonheidsslaapje niet krijgt, kan de huid bleker worden en kunnen donkere bloedvaten onder de ogen duidelijker worden gezien. Gebrek aan slaap kan ook leiden tot vochtophoping onder de ogen, wat wallen kan veroorzaken, en het kan ook een reden zijn voor donkere kringen, omdat wallen schaduwen kunnen creëren die er dan uitzien als donkere kringen.

Als je al snel donkere kringen en wallen onder de ogen krijgt, kunnen ze nog duidelijker worden als je slecht slaapt.

Probeer daarom altijd voldoende te slapen, om je in het algemeen goed te voelen, maar ook om donkere kringen en wallen onder de ogen te vermijden. Het is echter niet alleen een gebrek aan slaap dat deze dingen beïnvloedt. Er kunnen verschillende andere oorzaken zijn voor donkere kringen.

2. Hoe je slaapt, kan het ook erger maken

Wist je dat de houding waarin je slaapt de verschijning van donkere kringen en wallen onder de ogen kan beïnvloeden? Als je op je buik of op jouw zij slaapt, druk je mogelijk jouw gezicht in het kussen, waardoor de huid rond de ogen wordt belast. Probeer in plaats daarvan op je rug te slapen, omdat dit vroege tekenen van veroudering kan tegengaan. Als de wallen onder je ogen extreem zichtbaar zijn, kun je ook slapen met een extra kussen, waardoor je hoofd hoger rust en vochtophoping onder de ogen kan voorkomen.

3. Je wrijft te veel in je ogen

We hebben allemaal wel eens jeukende en geïrriteerde ogen. Het kan te wijten zijn aan allergieën, droge ogen, eczeem of een reactie op make-up. Omdat de huid rond de ogen veel dunner en gevoeliger is dan de rest van het lichaam, is het belangrijk om niet toe te geven en te wrijven of te krabben. Wist je dat de huid onder de ogen slechts 0,5 mm dun is? De huid op andere delen van het lichaam is ongeveer 2 mm dik. Daarom, als je veel rond de ogen krabt, kan dit de zwelling vergroten, leiden tot ontstekingen en gescheurde bloedvaten. Hierdoor kunnen donkere kringen rond de ogen prominenter worden.

Als je moeite hebt om niet in je ogen te wrijven, raden we je aan om naar de dichtstbijzijnde apotheek te gaan en om een ​​crème of oogdruppels te vragen die verlichting kunnen bieden. Je kunt ook koude plakjes komkommer op je ogen leggen om ze extra vocht te geven. Als je echter last hebt van eczeem, raden we je aan een arts te raadplegen voor de juiste behandeling.

4. Je beschermt je ogen niet tegen de zon

Je donkere kringen onder de ogen kunnen ook het gevolg zijn van pigmentatie die mogelijk is veroorzaakt door zonlicht en Uv-straling. Zoals eerder vermeld, is de huid hier veel gevoeliger en kan een kleurtje rond de ogen leiden tot zowel de vorming van kraaienpootjes als dat het donkere kringen duidelijker zichtbaar maakt. Om te voorkomen dat je door pigmentvlekken donkere kringen krijgt, raden we je aan te investeren in een zonnebril die 100% bescherming biedt tegen Uv-straling. Ook is het belangrijk dat de zonnebril het hele oog bedekt en bij voorkeur de huid eronder zodat de straling niet kan binnendringen.

Klik hier om te lezen wat je nog meer kunt doen om jouw ogen tegen de zon te beschermen.

5. Leeftijd kan ertoe doen

Hoe ouder je wordt, hoe dunner de huid onder de ogen wordt. Dit komt omdat je gezonde vetten en collageen verliest die nodig zijn om de elasticiteit van de huid te behouden. Als gevolg hiervan worden de bloedvaten onder de ogen prominenter, wat zowel donkere kringen onder de ogen verergert en veroorzaakt.

6. Het kan liggen aan jouw genen of botstructuur

Helaas hebben sommige mensen meer kans dan anderen om donkere kringen en wallen onder hun ogen te hebben. Het kan zijn omdat je het van je ouders hebt geërfd – dat je gewoon pech hebt gehad in de genenpoel! Je ouders hebben misschien een dunne, delicate en transparante huid onder je ogen doorgegeven. Dit alles maakt de bloedvaten onder de ogen beter zichtbaar, waardoor een effect van donkere kringen en wallen onder de ogen ontstaat. Gevoeligheid voor bepaalde ziekten, zoals hypothyreoïdie, kan ook van invloed zijn.

Bovendien kunnen iemands gezichtsvorm en botstructuur donkere kringen prominenter maken. Het gebied onder het oog (de zogenaamde traangoot) kan van nature diep zijn, waardoor het gebied donkerder lijkt.

7. Je consumeert te veel zout of cafeïne

Jouw dieet beïnvloedt zowel je algemene stemming, huidglans als wallen onder de ogen. Een dieet met een hoog zoutgehalte zorgt ervoor dat het lichaam meer water bindt, waardoor de indruk van wallen onder de ogen ontstaat. Het tegenovergestelde, d.w.z. gebrek aan vocht, kan een soortgelijk effect hebben. Balans is het beste. Cafeïne heeft een soortgelijk effect, dus het kan nuttig zijn om het aantal kopjes koffie dat je per dag drinkt te verminderen. We begrijpen echter dat het moeilijk kan zijn voor degenen die niet zonder hun ochtendkoffie kunnen.

Beste oplossing voor donkere kringen en wallen onder de ogen

Gezond leven, goed eten en voldoende slapen is een goed begin om donkere kringen en wallen onder de ogen te voorkomen. Het kan echter zijn dat dit niet alles helemaal oplost. Om het risico op donkere kringen en wallen onder de ogen te verminderen, raden we bij Xlash ons oogserum Xlash Wake Me Up Eye Serum aan. Het bevat onder andere peptiden en natuurlijk exfoliërende AHA-zuren die de huid onder de ogen helpen herstellen en lichter maken. Het is ook geformuleerd met vitamines en antioxidanten die zwelling rond de ogen tegengaan en de huid gezond en soepel houden. Breng het ‘s morgens en’ s avonds aan voor het beste resultaat. We beloven dat je een duidelijk resultaat zult opmerken en er al snel levendiger en frisser uit zult zien!

Lees meer en koop Xlash Wake Me Up Eye Serum hier!

FOLLOW US @XLASHCOSMETICS

Uncategorized

XLASH-PRODUCTEN DIE JE GEWOON MOET PROBEREN (ALS JE DAT NOG NIET HEBT GEDAAN)!

Xlash Cosmetics heeft andere producten dan alleen wimperserum… We hebben ook make-up, huidverzorging en haarproducten! Heb je een van onze andere bestsellers geprobeerd? Zo niet, dan wil je dat zeker!

1. Xbrow

Dezelfde actieve formule – een flexibele applicator aangepast aan je wenkbrauwen. Absoluut perfect nu je volle en borstelige wenkbrauwen binnen zijn! Binnen ongeveer een maand resultaten zal je al resultaat zien. Gebruik het op zichzelf en krijg verbluffende resultaten of boost met een wenkbrauwlift.

2. Xlash verjongende ooggel patches

Je hebt deze waarschijnlijk op Instagram gezien! De favoriet van influencers en een echte bestseller voor zowel dames als heren. Verkoelend, hydraterend, vermindert donkere kringen en wallen en fijne lijntjes. Hier kun je meer lezen over waarom je onze ooggel Patches geweldig zult vinden. P.S. het is absoluut perfect deze zomer! 

3. Xbrow Gel

Sinds de lancering heeft onze wenkbrauwgel bovenaan de hitlijsten gestaan! Het is niet moeilijk te begrijpen waarom, het heeft vezels die je wenkbrauwen een vollere indruk geven, fixeert de hele dag en is volledig transparant, wat betekent dat je het zowel over make-up als over onopgemaakte wenkbrauwen kunt gebruiken. 

4. Xlips EGF

Een ander product van Xlash is onze Xlips EGF. Het is niet alleen een vochtinbrengende lippenbalsem maar bevat ook EGF wat staat voor Epidermal Growth Factor, wat de groei en regeneratie van cellen stimuleert. Kortom, het betekent echt frisse lippen met anti-verouderingseigenschappen terwijl ze diep hydraterend zijn. Een manier om het te gebruiken is als een nachtelijke kuur om wakker te worden met gehydrateerde lippen (perfect als ze droog zijn!), onder lippenstift of over vloeibare lippenstift voor een comfortabel gevoel. Xlips EGF is ook perfect te gebruiken na fillers omdat het herstelt, irritatie verlicht en hydrateert. 

5. Xlash-eyeliner

Xlash Eyeliner is nauwkeurig, carbon black en gaat de hele dag mee. Een eyeliner met een viltstift van topklasse. En het beste van alles? Het is heel betaalbaar. Gebruik het om je bovenste wimperlijn te markeren met een dun lijntje (je wimpers zien er zoveel voller uit!) Of maak een scherpe wing. Door de fijne punt kan het op verschillende manieren worden gebruikt. Je hebt een goede eyeliner nodig in je leven. 

FOLLOW US @XLASHCOSMETICS

Geen onderdeel van een categorie

GEZICHTSMASSAGE – WAT IS HET EN HOE WERKT HET?

Xlash Cosmetics somt de voordelen op van het masseren van je gezicht en waarom je het in je dagelijkse schoonheidsroutine zou moeten opnemen!

WAT IS EEN GEZICHTSMASSAGE?

Wist je dat we de huid op meerdere manieren kunnen aantasten dan alleen het gebruik van huidverzorgingsproducten? Gezichtsmassage is een schoonheidstruc die kan helpen het uiterlijk en het welzijn van de huid te verbeteren, zowel van binnen als van buiten. Door je gezicht vijf tot tien minuten per dag te masseren, of een paar keer per week. Hiermee vertraag je het verouderingsproces van de huid en de gezichtspieren versterken.

Een tip is om een ​​Rozenkwarts Gezichtsroller of Gua Sha te gebruiken, dit zijn zachte gezichtshulpmiddelen die de bloedcirculatie verbeteren. Beiden geven een rustgevend gevoel met behulp van hun koele temperatuur, wat helpt om eventuele zwellingen en ontstekingen te verminderen.

VOORDELEN VAN HET MASSEREN VAN JE GEZICHT

Verbetert de bloedcirculatie

Bij een gezonde bloedcirculatie neemt de huid zuurstof en voedingsstoffen in het bloed op, wat op zijn beurt de celvernieuwing bevordert. Regelmatige gezichtsmassage kan de textuur van de huid helpen verbeteren en meer uitstraling geven. Gezichtsmassage verhoogt niet alleen de bloedcirculatie, maar er wordt ook gezegd dat het de lymfedrainage start om afval en gifstoffen te verwijderen om de huid gezond en schoon te houden.

Verlicht spierspanning en verstevigt je gezicht

Heb je de neiging om de gezichtsspieren aan te spannen als je je gestrest, geconcentreerd of moe voelt? Voeg dan een gezichtsmassage toe aan jouw schoonheidsroutine! Spierspanning in het gezicht kan na verloop van tijd fijne lijntjes en rimpels veroorzaken. Gezichtsmassage helpt de huid te ontspannen en eventuele spierspanning te verlichten.

Ontspannend

Neem de tijd en geniet ervan! Gezichtsmassage is net zo goed in het kalmeren van emotionele spanningen als in het verlichten van gespannen gezichtsspieren. Neem daarom de tijd om jouw gezicht te masseren en ontspan je goed – want je bent het waard!

HOE DOE JE HET

We zijn geïnspireerd door huidverzorgingsexpert Abigail James, die al meer dan 20 jaar haar beste gezichtsbehandelingen deelt. Bekijk de YouTube-video van Abigail die laat zien hoe een facelift-massage kan helpen de gezichtsspieren te versterken en de bloedcirculatie te verbeteren.

FOLLOW US @XLASHCOSMETICS

Geen onderdeel van een categorie

Top 10: producten van Xlash Cosmetics

Schoonheidsproducten die echt doen wat ze beloofden en nog wat? Ja graag! Xlash Cosmetics somt onze 10 bestsellers op dit moment op.

1. Xlash-wimperserum

Dit is ons absoluut best verkochte product – klassiek Xlash-wimperserum. Natuurlijk lange en volle wimpers in slechts 28 dagen met behulp van effectieve en voedende ingrediënten. Veel van onze klanten ervaren ook donkerdere, sterkere en meer gekrulde wimpers.

2. Xlash PRO wimperserum

Grote zus Xlash PRO bevat exact dezelfde ingrediënten als Xlash maar bevat 6 ml in plaats van 3 ml. Dit betekent simpelweg dat Xlash PRO twee keer zo lang meegaat. Perfect voor als je al weet dat Xlash werkt en je wilt het langdurig gebruiken. Het bespaart je op de lange termijn geld! Dubbel zoveel, dubbel zoveel plezier.

3. Xbrow Wenkbrauwserum

De trendwenkbrauwen zijn er voor voorlopig nog wel! Gebruik Xbrow om de look te krijgen. Xbrow heeft dezelfde actieve ingrediënten als Xlash maar is aangepast voor je wenkbrauwen. In slechts één maand heb je vollere wenkbrauwen met meer en dikkere haren.

4. Xlash verjongende OogGel patches

Dit is niet alleen favoriet bij onze klanten, maar ook bij ons hier op kantoor! Een oogmasker dat donkere kringen onder de ogen, fijne lijntjes en zwelling vermindert. Hydrateert als een droom en geeft een luxe gevoel aan de thuisbehandeling.

5. Formule voor haargroei

Haargroeiformule is vitamines voor je haar. Bevat biotine, collageen en diverse vitamines en mineralen die goed zijn voor je haar. Gezond haar? Het kan ons schelen!

6. Xlash Mascara

Xlash Mascara is bij velen een echte favoriet. Is het de lengte? Het volume? De krul? De carbon black-formule? Dat de wimpers de hele dag meegaan? We weten het niet, waarschijnlijk een combinatie van alles! De perfecte mascara. P.S. Het is ook waterbestendig tot 38 graden!

7. Xbrow Gel

Als je van een lichte wenkbrauwgel houdt, zal je deze geweldig vinden! Gaat de hele dag mee, maar je hebt niet eens het gevoel dat je hem draagt. Gebruik als finishing touch in je wenkbrauwroutine voor volle wenkbrauwen.

8. Xlips Lip Plump Serum

Volle lippen zijn een droom, maar het is niet onbereikbaar met Xlips Lip Plump Serum! Gebruik Xlips op je natuurlijke lippen voor net dat beetje extra. Het tintelende gevoel zorgt voor mooie, volle lippen, precies hoe een plumper zou moeten werken!

9. Wake Me Up Eye Serum

Als een oogcrème niet genoeg is, gebruik dan een serum! Dit serum bevat enkele AHA-zuren die een exfoliërend effect hebben. Het helpt fijne lijntjes effectief te verminderen. Het bevat ook veel vochtinbrengende ingrediënten, dus dat is alles wat je nodig hebt in een klein flesje.

10. Xlips EGF

Vochtinbrengende lippencreme gedurende de nacht? Ja! Met Xlips EGF krijg je een echte boost met hydraterende ingrediënten die fluweelzacht aanvoelen op de lippen. Gebruik het indien nodig als een gewone lippenbalsem of laat het ‘s nachts zijn magie werken als je lippen extra droog aanvoelen.

FOLLOW US @XLASHCOSMETICS

Behind the scenes: Xlash lab

Geen onderdeel van een categorie

Achter de schermen: Zo wordt Xlash gemaakt

Ben jij ook benieuwd hoe Xlash wimperserum wordt gemaakt? We hebben ons laboratorium in het zuiden van Zweden geïnterviewd! Wat laat de wimpers precies groeien, hoe wordt de kwaliteit gegarandeerd en hoe ziet een lab er eigenlijk uit?

Wat bevat Xlash wimperserum dat de wimpers laat groeien?

Xlash heeft een drievoudig werkende formule – het bevat actieve, hydraterende en verzachtende ingrediënten. Een voorbeeld van een actief ingrediënt is biotinepeptide, een combinatie van biotine en peptide die de natuurlijke wimpers helpt groeien. Een hydraterend ingrediënt is bijvoorbeeld hyaluronzuur dat wel duizend keer zijn eigen gewicht kan binden. We hebben ook verzachtende ingrediënten toegevoegd, zoals extracten van groene thee en kamille om de formule zo zacht mogelijk te maken. Het serum bevat geen kunstmatige geuren of kleurstoffen. 

Hoeveel medewerkers werken er met Xlash?

Er zijn zes mensen betrokken in verschillende rollen. Het kan een productie-, kwaliteitscontrole- en analyselaboratorium zijn.

Hoe wordt Xlash-wimperserum gemaakt?

Er is veel planning nodig omdat het niet is toegestaan ​​om op dezelfde dag verschillende producten te produceren. De rolverdeling in de productie ziet er meestal als volgt uit: één persoon bereidt en weegt alle ingrediënten, iemand anders bereidt de mix voor waar de hygiënecontrole moet worden uitgevoerd alvorens te starten, het mengen begint en duurt ongeveer vier uur. Daarna beginnen de tests en ze duren ongeveer drie uur. Als het mengsel klaar is, wordt het in quarantaine geplaatst in afwachting van verdere controles. Het is dus een behoorlijk lang proces.

Na een week, als de formule is goedgekeurd, beginnen we met het vullen van de containers en controleren we de hele fles individueel om er zeker van te zijn dat alles in de best mogelijke staat is. Ze worden continu in de vulmachine gestuurd. Na het vullen controleren we het gewicht en op eventuele lekkage, en sluiten ze vervolgens. De containers worden vervolgens geplastificeerd en verpakt in de uiteindelijke verpakking. Het wordt vervolgens naar het eigen magazijn van Xlash Cosmetics gestuurd!

Wat is het belangrijkste binnen Xlash?

De kwaliteitscontroles en keuze van ingrediënten. We voeren veel tests uit op inkomende grondstoffen en zorgen ervoor dat deze voldoen aan de gestelde wettelijke eisen. We doen ook veel microbiologische analyses om de zuiverheid vast te stellen.

Hoe lang duurt het om Xlash te maken?

Vanaf grondstofbereiding, menging, controleanalyses en vervolgens bottelen duurt het ongeveer vijf dagen.

Hoe wordt de kwaliteit gecontroleerd?

We houden de leveranciers van alle ingrediënten nauwlettend in de gaten en zorgen ervoor dat ze voldoen aan de kwaliteitsnormen. Canopus moet regelmatig leveranciersevaluaties uitvoeren om een ​​goede kwaliteit en traceerbaarheid te garanderen. Nadat de containers zijn gevuld, wachten ze maximaal twee weken in quarantaine op alle analyseresultaten voordat ze worden goedgekeurd voor verkoop. 

Wil je meer insights? Bekijk dan onze Instagram.

FOLLOW US @XLASHCOSMETICS

Xlash model applies Xlash Eyelash Serum

Geen onderdeel van een categorie

Alles wat je moet weten over een wimperlift

Benieuwd hoe een wimperliftbehandeling werkt? Xlash Cosmetics heeft wimperexpert Linn geïnterviewd. Zij vertelt alles wat je moet weten over deze behandeling.

Linn Stivert is een expert in wimperlifts en werkt bij Stylepoint, gevestigd in een kliniek in Solna. Ze is in 2014 begonnen met wimperlifts en heeft sindsdien ook verschillende opleidingen gevolgd, onder meer als dermatoloog.

Wat is een wimperlift?

Lash lift is een behandeling waarbij de wimpers als ware een permanent krijgen en dus een mooie krul – perfect als je wimperextensions en mascara wilt vermijden! De behandeling opent de ogen en geeft een levendiger uiterlijk, terwijl de illusie van langere en vollere wimpers wordt gecreëerd.

Lash lift before and after

Instagram: @stylepoint.se

Hoe werkt een wimperlift behandeling?

1. De oogcontour wordt schoongemaakt om make-up en onzuiverheden te verwijderen

2. De krul worden gekozen op basis van de wimperlengte en voorkeur van de klant

3. De wimpers worden met lijm bevestigd om ze op hun plaats te houden

4. De permanentvloeistof wordt aangebracht vanaf de wortel tot het midden van de wimpers en laat het ongeveer 10-20 minuten intrekken, afhankelijk van de dikte van de wimpers.

5. Vervolgens wordt de permanentvloeistof voorzichtig verwijderd met een droog wattenstaafje

6. De neutraliserende vloeistof wordt vanaf de wimperwortel naar het midden van de wimper aangebracht en tien minuten laten inwerken

7. Vervolgens wordt de neutraliserende vloeistof voorzichtig verwijderd met een droog wattenstaafje

8. Als de klant wil, kunnen de wimpers geverfd worden om donkere en gedefinieerde wimpers te krijgen – ook aanbevolen voor donkere wimpers om een ​​mascara-effect te krijgen, maar ook omdat de wimpers aan het einde dunner zijn

9. De behandeling eindigt met een verzorgende keratine behandeling om de wimpers te versterken

Een wimperbehandeling duurt gewoonlijk tussen de 45-75 minuten per klant. 

Is het mogelijk om te kiezen welke krul je wilt voor je wimpers?

Natuurlijk! De klant heeft meestal de keuze uit drie verschillende krullen: L-curl, U-curl en C-curl. L-krul geeft een rechte buiging en is optimaal voor korte wimpers die een dramatisch effect nodig hebben. U-curl geeft een heel natuurlijke krul en is uitstekend geschikt voor dikke wimpers. C-krul geeft een sterke krul en is perfect voor lange wimpers.

Waardoor krullen de wimpers?

De krul wordt gecreëerd door de permanentvloeistof en het borsteltje waarmee de krul wordt ingezet.

Waar moet je op letten voor de behandeling?

• Draag bij voorkeur geen make-up

• Draag geen contactlenzen

Waar moet je op letten na de behandeling?

Als je de eerste 24 uur niet voorzichtig bent met je wimpers, kan de permanent zakken en een slecht resultaat geven. Daarom is het erg belangrijk om na een wimperliftbehandeling na te denken over de bovenstaande stappen omdat het vocht nog steeds wordt verwerkt tijdens de eerste dag. Zorg ervoor dat je:

• Niet in je ogen wrijft

• Wees voorzichtig rond de ogen

• Vermijd make-up, douchen, stoom en warmte gedurende de eerste 24 uur

• Gebruik geen sterke make-upremover

• Vermijd waterproof mascara

• Gebruik olievrije producten rondom de ogen

Kun je mascara gebruiken na een wimperlift?

Absoluut! Vergeet niet om make-up de eerste dag na de behandeling te vermijden, zodat de permanent zich goed kan vestigen. Zodra de eerste 24 uur zijn verstreken, is het gebruik van mascara prima. Probeer het gebruik van waterdichte mascara te vermijden om het resultaat of de duurzaamheid van de wimperlift niet te verminderen. Hoe minder je de wimpers belast, hoe langer ze meegaan.

Welk resultaat kun je verwachten?

Met een wimperbehandeling kun je natuurlijk gekrulde wimpers verwachten die de ogen doen opvallen en een levendiger uiterlijk geven. Met behulp van de wimperlift kun je mascara helemaal overslaan en je ‘s ochtends toch goed voelen.

Kan Xlash de wimpers helpen?

Ja, absoluut! Xlash Wimperserum helpt vooral als het regelmatig wordt gebruikt voor een wimperliftbehandeling. Met behulp van Xlash verbetert de kwaliteit van de wimpers terwijl ze langer en voller worden, wat een beter behandelresultaat zal geven.

Het is ook mogelijk om het wimperserum na de behandeling te gebruiken om de wimpers een boost te geven met verzorgende ingrediënten die het resultaat kunnen helpen verlengen. 

Lash lift before and after

Instagram: @stylepoint.se

Hoe lang blijven de resultaten van een wimperlift behandeling?

De resultaten blijven doorgaans zes tot acht weken zitten.

Doet het pijn?

Nee helemaal niet! De behandeling is volledig pijnloos en zeer ontspannend.

Wie mag een wimperlift behandeling geven?

Iedereen kan een wimperlift behandeling geven. Het resultaat is afhankelijk van jouw eigen wimpers. Korte en schaarse wimpers krijgen bijvoorbeeld niet hetzelfde effect als lange en volle wimpers.

Hoe vaak kun je een wimperlift doen?

Na ongeveer zes tot tien weken is het oké om een ​​nieuwe wimperlift te doen. Het is belangrijk om ze niet te dicht op elkaar te doen, zodat ze niet op de wimpers slijten.

Elke persoon verliest ongeveer drie tot vijf wimpers per dag. Door zes tot tien weken te wachten voor de volgende behandeling, ontstaan ​​er nieuwe en sterkere wimpers.

Door Xlash Eyelash Serum regelmatig te gebruiken, worden de wimpers sterker terwijl ze langer, voller en dikker worden. Xlash is het perfecte product om je wimpers mee voor te bereiden voor een wimperliftbehandeling. Veel klanten ervaren dat hun wimpers langer zijn geworden sinds ze Xlash zijn gaan gebruiken, waardoor ze een nog beter resultaat hebben als ze een nieuwe wimperliftbehandeling krijgen. 

FOLLOW US @XLASHCOSMETICS

Geen onderdeel van een categorie

6 slimme tips om je wenkbrauwen te laten groeien

Deze lente en zomer stappen de gestileerde Instagram-wenkbrauwen opzij om plaats te maken voor natuurlijke en volle wenkbrauwen. Ze hoeven niet langer perfect of scherp te zijn. Dus leg het pincet weg en lees verder voor 6 slimme tips om je wenkbrauwen te laten groeien. Of je nu van nature dunne of vollere wenkbrauwen hebt, je krijgt de mooiste wenkbrauwen van het seizoen!

Wist je dat wenkbrauwen in de zomer sneller groeien? Deskundigen denken dat dit te wijten is aan de warmte. In de winter zijn ze minder actief en vertraagt ​​de groei. De lente en zomer zijn daarom een ​​uitstekende periode om wat meer energie te steken in het groeien van je wenkbrauwen. Vooral omdat het een periode is waarin we minder make-up gebruiken en in plaats daarvan onze zonovergoten huid centraal laten staan. Volle wenkbrauwen zijn een perfecte aanvulling op deze look.

Voordat je alles leert wat je moet weten over het sneller laten groeien van je wenkbrauwen, is één detail in het bijzonder de sleutel tot een paar gezonde wenkbrauwen. Hydrateren – net als de huid doen onze wenkbrauwen het goed als ze regelmatig met vocht worden gevoed.

1. Stop met het epileren van je wenkbrauwen, doe de pincet direct weg!

Als je wilt dat jouw wenkbrauwen voller en sterker worden, is dit het eerste wat je moet doen. Je hebt waarschijnlijk alleen de behoefte om enkele haartjes te verwijderen, maar voordat je het weet heb je veel meer geëpileerd. Daarom, als je de wenkbrauwen wilt laten groeien, moet je nu stoppen met het gebruik van het pincet. Om de beste resultaten te bereiken, is het belangrijk om in ten minste twee maanden geen enkele haar te verwijderen. De eerste weken heb je waarschijnlijk last van haren die buiten je wenkbrauwvorm groeien, maar blijf daar van af! – we beloven het, het is het waard! Gebruik een wenkbrauwpotlood om de gaten op te vullen en bedek individuele haartjes met concealer.

2. Laat je wenkbrauwen twee keer per week groeien met behulp van een eiermasker

Eieren gebruiken voor de wenkbrauwen lijkt misschien een beetje vreemd, maar we beloven je dat dit je wenkbrauwen goed zal doen! Eieren zijn iets dat de meeste mensen thuis in de koelkast bewaren en zijn rijk aan zowel keratine als biotine. Twee stoffen die samen de groei van de wenkbrauwen stimuleren. Keratine is een eiwit dat de wenkbrauwen en wimpers vormt. Door de wenkbrauwen een boost te geven met extra keratine, draag je bij aan het sterker en voller worden van de wenkbrauwen.

Scheid het eigeel van het eiwit en klop het met een vork tot een glad beslag. Doop een mascaraborsteltje in het mengsel en gebruik het om door de wenkbrauwen te kammen. Was de dooier na 20 minuten voorzichtig af met warm water. Herhaal de behandeling twee keer per week om de groei te versnellen.

3. Versnel de groei met aloë vera-gel

Je hebt waarschijnlijk aloë vera-gel wel eens gebruikt om de huid te kalmeren nadat je in de zon geweest bent. Maar je kunt dit natuurlijke ingrediënt ook voor veel meer gebruiken. Onder andere om de groei van je wenkbrauwen te versnellen! Aloë vera bevat aloenine, een stof die lijkt op het eiwit keratine, en bevordert een verhoogde groei. Bovendien helpt aloë vera de wenkbrauwharen te versterken en zo te voorkomen dat ze eruit vallen. Maar dat is niet alles: dit superingrediënt vermindert ook de vette huid en opent de haarzakjes, wat ook bijdraagt ​​aan een verhoogde groei. We vinden het fijn dat aloë vera snel door de huid wordt opgenomen, zonder een plakkerig gevoel achter te laten.

Wrijf aloë vera-gel op je wenkbrauwen en laat het door je huid absorberen. Het is niet nodig om het af te spoelen.

4. Laat je wenkbrauwen groeien met behulp van castor oil

Mensen gebruiken castorolie al decennia lang om de haargroei te versnellen. En je kunt het natuurlijk gebruiken om vollere wenkbrauwen te krijgen. Castorolie bevat verschillende heilzame stoffen die de haarzakjes voeden en zo de groei stimuleren. Castorolie bevat onder andere eiwitten, vetzuren, antioxidanten en vitamines.

Wrijf een paar druppels castorolie op je wenkbrauwen en laat het 30 minuten intrekken. Spoel het daarna af met warm water.

5. Stop met proberen de Instagram-wenkbrauwen te kopiëren – gebruik zo min mogelijk make-up op je wenkbrauwen

Dit is bijna net zo belangrijk als het verbergen van je pincet. Als je de Instagram-wenkbrauwtrend hebt omarmd, weet je waarschijnlijk dat voor dat resultaat veel verschillende producten nodig zijn. Je wenkbrauwen zullen van je houden als je voor een iets natuurlijke look gaat. Net zoals de huid goed aanvoelt als ze helemaal vrij is van make-up, geldt hetzelfde voor je wenkbrauwen. Mede omdat ze de kans krijgen om uit te rusten en te herstellen, maar ook omdat je je wenkbrauwen niet hoeft bloot te stellen aan alle stress die nodig is om make-up te verwijderen. Hoe meer producten je gebruikt om je wenkbrauwen te stylen, hoe agressiever het proces is om alles te verwijderen. En als je dit elke dag doet, kan dit ertoe leiden dat je tijdens het proces meerdere haren uittrekt.

6. Laat je wenkbrauwen groeien met behulp van een wenkbrauwserum

Deze optie is perfect voor diegenen die dikkere en vollere wenkbrauwen willen, maar met zo min mogelijk inspanning. Een wenkbrauwserum is gemakkelijk in gebruik en helpt de wenkbrauwen dikker en voller te maken. Het beste is dat het slechts een paar seconden duurt om het aan te brengen! Een favoriet van ons is Xbrow wenkbrauwserum, dat de wenkbrauwen helpt om voller en dikker te worden.

Als je Xbrow minimaal zes weken regelmatig gebruikt, zullen de wenkbrauwen hun volledige potentieel bereiken. Xbrow bestaat uit biotinepeptide, dat de haren helpt om voller en dikker te worden. De formule bevat ook hyaluronzuur, vitamine B5, vitamine E en niacine die allemaal een versterkende, verzorgende en genezende werking hebben.

Hoe gebruik je Xbrow wenkbrauwserum

1. Begin met het verwijderen van alle make-up en het reinigen van je gezicht.
2. Breng Xbrow in een dunne lijn met een penseelstreek aan op de wortel van de wenkbrauwhaartjes.
3. Gebruik Xbrow elke nacht gedurende minimaal zes weken om het optimale resultaten te bereiken. Daarna kun je het wenkbrauwserum een ​​paar keer per week aanbrengen om je resultaat te behouden. 

FOLLOW US @XLASHCOSMETICS

Geen onderdeel van een categorie

5 veelgemaakte fouten die je (waarschijnlijk) maakt tijdens het daten

Houd je niet van daten of heb je hier juist enorm plezier van? Het kan in elk geval moeilijk zijn en we hebben geprobeerd het een beetje gemakkelijker te maken en veelvoorkomende fouten op te sommen die je gemakkelijk kunt vermijden.

1. Je hebt het over je ex

Laat het verleden achter in het verleden en breng je ex of je laatste affaire niet ter sprake. Je moet natuurlijk niets verbergen, maar als je vaak het gevoel hebt dat je over je ex wilt praten, moet je misschien overwegen of je er echt overheen bent. Als je dat niet bent, moet je je misschien eerst een tijdje op jezelf concentreren.

2. Je verwachtingen zijn te hoog gespannen

Je hebt misschien lang gepraat voordat je elkaar ontmoette of het is een persoon die je al kende en in gedachten zit er al een verlovingsring om je vinger – voordat je zelfs maar op je eerste date bent geweest. Je schrijft misschien kwaliteiten toe aan de persoon die ze missen, of ze hebben andere eigenschappen die je mist omdat je bezig bent met fantaseren. Probeer het allemaal te laten vallen!

3. Je vraagt ​​zelf niets

Het gebeurt gemakkelijk als je een beetje verlegen bent of nieuw bent in het datingspel; misschien verwacht je dat de persoon met wie je aan het daten bent het gesprek overneemt, maar in principe praat iedereen graag over zichzelf. Het is geen sollicitatiegesprek en hopelijk ben je oprecht nieuwsgierig naar de persoon die je ontmoet.

4. Je bent (erg) onduidelijk over wat je wilt

Het kan moeilijk zijn om duidelijk te zijn over wat je wilt en nodig hebt, maar het zal de rest van je relatie veel gemakkelijker maken. Verspil geen tijd aan iemand die niet dezelfde dingen wil als jij, maar begin de discussie aan het begin, zodat je later niet voor verrassingen komt te staan.

5. Je vertrouwt je onderbuikgevoel niet

Je onderbuikgevoel heeft het bijna altijd goed. Als je denkt dat er iets niet klopt, is dat waarschijnlijk het geval. Misschien negeer je rode vlaggen omdat je zo wilt dat het werkt (terug naar punt 1!)? Neem geen genoegen met iets dat niet goed voelt!

FOLLOW US @XLASHCOSMETICS

Jouw winkelwagen (0)

Geen producten in je winkelmand.

spinner